Om oss

Vad är FJ Miljöteknik?

FJ Miljöteknik är ett företag som är inriktat på att värna om miljön med produkter som är miljövänliga. För att ytterligare effektivisera produkterna kan man använda sig av miljötabletten i alla våra produkter. Vi har lång erfarenhet inom VA branschen och vår drivkraft är att finna rätt lösningar för våra kunder. Rätt produkter till rätt reningskrav.

Vi utbildar våra entreprenörer löpande för uppdateringar rörande avloppsprodukterna och har ett nära samarbete med våra leverantörer. Miljövänliga produkter som inte påverkar och belastar miljön.

 

Varför FJ Miljöteknik?

Vi levererar nyckelfärdiga avloppslösningar genom våra erfarna entreprenörer och återförsäljare, allt med hög kundservice med kunden i fokus. Vi tar hand om er efter försäljning för att säkerställa optimal drift och funktion.

Vår vision

Vår vision är att vi är med och påverkar våra kunder till att bli mer miljövänliga och bidrar till att vi får mindre utsläpp av avloppsvatten som påverkar både hälsa och miljö genom att förorena ytvatten (till exempel sjöar och bäckar) eller grundvatten.